DOSARUL TURCENI-ROVINARI: VICTOR PONTA si DAN SOVA au ajuns la sediul ICCJ. UPDATE

Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) are loc un nou termen in DOSARUL TURCENI-ROVINARI. Mai multe persoane sunt asteptate vineri la audieri, printre ele aflandu-se si fostul premier VICTOR PONTA. El a fost trimis in judecata de DNA pentru FALS in INSCRISURI sub semnatura privata, complicitate la EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI, fapte pe care le-ar fi savarsit in calitate de avocat, informeaza postul B1 TV.

UPDATE 2: La iesirea de la intalnirea cu judecatorii, Ponta a fost zgarcit in declaratii. El s-a rezumat sa rosteasca o replica ironica ce facea trimitere la presedintele Klaus Iohannis. ”Intr-o viata anterioara v-as fi dat declaratii”, au fost singurele cuvinte ale deputatului PSD.

UPDATE 1: Fostul premier VICTOR PONTA si senatorul PSD DAN SOVA au ajuns, la distanta de numai cateva minute, la sediul ICCJ. Ponta s-a limitat sa-i avertizeze pe jurnalisti ca este racit refuzand sa raspunda la intrebarile acestora despre dosarul in care este inculpat.

Acuzatii grave planeaza asupra fostului premier VICTOR PONTA in DOSARUL TURCENI-ROVINARI. Potrivit procurorilor DNA, in perioada octombrie 2007 – decembrie 2008, VICTOR PONTA, prin intermediul cabinetului sau de avocatura, a obtinut de la societatea “Sova si Asociatii” aproape 182.000 de lei, pentru presupuse activitati in conlucrare, dar care, in realitate, nu au fost realizate.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, AUDIAT LA ICCJ. UN NOU TERMEN PENTRU LUNA MARTIE. UPDATE

In dosarul TURCENI-ROVINARI este inculpat si senatorul PSD DAN SOVA.

Sursa foto: realitatea