Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase va afla sentinta de Boboteaza

ADRIAN NASTASE il ataca dur pe Mihail NEAMTU: O expresie perfecta de gunoi uman

Adrian Nastase nu stie inca daca va fi achitat in dosarul Zambaccian. Cei cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat verdictul in acest caz pentru data de 6 ianurie 2014.

Judecatorii au decis ca au nevoie de timp pentru a analiza si pentru a delibera cele scrise in dosar, pentru a-l reciti si pentru a analiza intregul caz, pentru a da astfel o hotarare definitiva.

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase, considera ca decizia de joi seara a ICCJ este una fireasca si corecta.

“Dupa opinia mea, instanta a luat o masura fireasca, corecta, astazi au fost dezbateri extrem de lungi, dar interesante, ne-am spus punctul de vedere, era nefiresc ca instanta sa se pronunte in acest moment, pentru ca au fost aduse foarte multe argumente. Sigur, asta nu depinde de noi, fiecare dintre cei cinci judecatori isi va spune punctul de vedere”, a declarat Ion Cazacu, la Realitatea Tv.

Nastase a vorbit astazi in fata presei, punctand pe “incrancenarea DNA” si pe dorinta presedintelui Basescu de a-l vedea dupa gratii. Fostul premier a comentat si vizavi  de o posibila reintoarcere a sa in politica. ” Unii se tem ca voi candida anul viitor, insa nu e cazul”, a spus Nastase.

Procurorul DNA ceruse, astazi, in fata completului de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie inchisoare cu executare pentru Adrian si Dana Nastase in dosarul “Zambaccian”. Acuzatiile sunt de mita, santaj si spalare de bani, plus conficarea foloaselor necuvenite de la soti.