Doua ANGAJATE CEC BANK, surori, au furat din conturile clientilor o SUMA URIASA

Doua angajate ale CEC Bank sunt acuzate ca au furat bani din conturile de economii ale clientilor, iar politistii din Alba fac, vineri dimineata, patru perchezitii in zona orasului Zlatna, la proprietatile femeilor, informeaza News.ro.

Cele doua angajate ale sucursalei CEC Bank din orasul Zlatna sunt cercetate de politisti pentru delapidare si furt dupa ce ar fi scos sume importante de bani din conturile unor clienti. Prejudiciul in acest caz este estimat la peste 3,2 milioane de lei si 108 persoane sunt pagubite.

Femeile, care sunt surori, sunt acuzate ca ar fi pagubit zeci sau chiar sute de clienti ai bancii carora le-ar fi retras ilegal diferite sume din conturi. Dupa cateva sesizari cele doua angajate ar fi fost concediate sau suspendate din functii, situatia lor actuala fiind neclara, deoarece banca nu a emis o pozitie oficiala.

CITESTE SI: ILFOV: UN ANGAJAT AL UNEI BANCI A DEVALIZAT CONTURILE CLIENTILOR

Reprezentantii CEC Bank au anuntat doar ca la sucursala din Zlatna a bancii fac o ancheta interna si ofera tot sprijinul autoritatilor in acest caz, precizand ca activitatea curenta a sucursalei se va desfasura normal.

Dupa mediatizarea cazului, zeci de oameni au venit in fata sediului sucursalei CEC Bank din Zlatna pentru a-si verifica conturile, pentru a-si retrage banii sau altii pentru a protesta fiindca ar fi fost pagubiti de doua foste angajate ale bancii care le-ar fi sustras din banii economisiti.

Unul dintre pagubiti sustinea ca din cont i-ar fi disparut aproximativ 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi economisit lucrand in strainatate. De asemenea, multe persoane varstnice spuneau ca le-ar fi disparut din conturi sumele pe care le economiseau de aproape o viata si ca cele doua angajate ale bancii ar fi profitat de increderea lor. Pe numele celor doua femei au fost emise mandate de aducere, iar acestea vor fi ridicate si aduse la Alba Iulia pentru audieri.

Sursa foto: realitatea