Două bunicuțe au pus mâna pe cheile de la un Lamborghini! Ce a urmat? Urmărește un video viral

Știi ce se întâmplă când două bunicuțe pun mâna pe un Lamborghini Murcielago? Se distrează la maximum după ce reușesc să scoată mașină pe stradă!

Peggy Glenn și Audrey Linden au fost alese pentru cursa în 2016 de către Donut Media care le-a oferit mașina, un superb Lamborghini Murcielago, pentru o tură în oraș. Tot de au avut de făcut bunicile au fost să înregistreze experiența prin care au trecut. Așa a luat naștere video-ul: „Două bunici, un Lamborghini”.

Compania a vrut să testeze cum se descurcă femeile în vârstă în spatele volanului și au ajuns la concluzia că totul merge brici atâta timp cât reușesc să o pornească și să o pună pe direcție. După ce-au trecut de proba datului cu spatele și s-au văzut pe străzile din Los Angeles, cele două femei au scos mâinile pe geam și le-au fluturat fericite în față trecătorilor care nu-și puteau stăpâni uimirea. Ce-i drept nu vezi în fiecare zi două bunicuțe într-un Lamborghini, nu?

Bunicuțele s-au oprit în parcarea unui supermarket să facă cumpărăturile și au fost cât pe ce să agațe un bătrânel. Din păcate mașina cu două locuri nu le-a permis să mai ia cu ele încă un pasager. Video-ul cu experiența inedită prin care au trecut Peggy și Audrey a fost postat pe canalul oficial de YouTube „Donut Media” și a reușit să adune peste șase milioane de vizualizări.

Sursă traducere: ciao.ro