Doua cisterne INCARCATE CU PRODUSE PETROLIERE AU LUAT FOC la Ploiesti

Doua autocisterne incarcate cu cate trei tone de produse petroliere care erau parcate pe o strada din municipiul Ploiesti au luat foc, luni dupa-amiaza, pompierii securizand zona si localizand focul, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova spunand ca nu exista riscul producerii unei explozii, transmite Agerpres.

CITESTE SI: MEXIC: SUTE de persoane EVACUATE dupa ERUPTIA vulcanului COLIMA

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, pentru agentia de presa citata, ca pompierii intervin cu sase autospeciale de lucru cu apa si spuma si cu autospeciala de grupa operativa in cazul unui incendiu care a cuprins doua autocisterne parcate pe Strada Targovistei din Ploiesti.

Conform sursei citate, cisternele sunt incarcate cu cate trei tone de produse petroliere, insa nu exista riscul producerii unei explozii.

Incendiul a fost localizat si se lucreaza la lichidarea lui, reprezentanta ISU precizand ca deocamdata nu se cunoaste cauza producerii acestuia, urmand a fi stabilita dupa efectuarea cercetarilor la fata locului.

Autoritatile au securizat zona, luand masuri pentru protectia personalului si a populatiei din zona, care insa nu a fost evacuata.

Pana la acest moment, nu au fost inregistrate victime, a precizat Raluca Vasiloae.

*Sursa foto: iasi-ro.all.biz