Doua eleve de 12 si 13 ani din Constanta, cautate de politisti dupa ce au disparut impreuna de la scoala

Doua eleve de 12 si 13 ani, colege la aceeasi scoala din municipiul Constanta, sunt cautate de politisti, dupa ce au fost date disparute in urma cu doua zile, când au plecat impreuna de la cursuri si nu s-au mai intors acasa, potrivit Mediafax.

Conform Politiei Judetene Constanta, Maria-Georgiana Neacsu, de 12 ani, si Roxana Marin, de 13 ani, sunt eleve la Scoala gimnaziala “Remus Opreanu” din Constanta si au fost date disparute de familie marti, dupa ce au plecat la cursuri si nu s-au mai intors acasa.

Conducerea Scolii “Remus Opreanu” spune ca fetele, una in clasa a VI-a, iar cealalta din clasa a VII-a, nu erau eleve “slabe” la invatatura, dar “nici nu erau printre cele mai cuminti din clasele lor”.

“Cea mica s-a intors recent din Italia, iar cea mai mare s-a inscris anul acesta la scoala noastra, dupa ce s-a transferat de la o alta scoala”, spun sursele citate.

Potrivit conducerii unitatii de invatamânt, in ziua in care au fost date disparute, cele doua eleve nu ar fi trecut pe la scoala.

Citeste si: Copil de doi ani disparut la Caras-Severin. FOTO

Maria-Georgiana are 1,35 metri inaltime, 45 de kilograme, fata ovala, ochi albastri, par saten lung, având ca semn particular o alunita sub bratul drept, iar la data disparitiei purta colanti neagri, geaca din fâs de culoare verde inchis si pantofi sport negri. Ea este din judetul Vaslui si locuia fara forme legale in municipiul Constanta.

Roxana Marin este din Constanta, are 1,73 metri inaltime, 50 de kilograme, constitutie atletica, fata ovala, ochi caprui, par negru, lung pâna la talie si are o alunita pe obrazul stâng. La data disparitiei purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, vesta din fâs de culoare mov, bluza de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.

Persoanele care pot furniza informatii in legatura cu cele doua fete sunt rugati sa contacteze Politia.

Sursa foto: cugetliber.ro.