Doua linii de tramvai revin la traseele de baza, incepand de maine

Regia Autonomă de Transport Bucuresti (RATB) anunta ca, incepand de maine, doua linii de tramvai vor reveni la traseele de baza.

Incepand cu data de 19.10.2013, ca urmare a finalizarii lucrarilor la calea de rulare a tramvaielor din intersectia Str. Liviu Rebreanu/Bd. Camil Ressu, liniile de tramvai 23 si 27 vor reveni pe traseele de baza, astfel :

Linia 23 va circula de la terminalul “Zetari”, pe Calea Ferentari, Calea Rahovei, Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Marasesti, Bd. Octavian Goga, Calea Dudesti, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, pana la terminalul “Complex RATB Titan”.

Linia 27 va circula de la terminalul “Piata Unirii”, pe Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Marasesti, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Sos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, pana la terminalul “Complex RATB Titan”.

De asemenea, linia naveta de autobuze 627, care a asigurat capacitatea de transport in zona unde circulatia tramvaielor a fost suspendata, se desfiinteaza incepand de sambata, 19 octombrie.