Doua sute de conservatori au trecut in tabara PNL

DANIEL MARINESCU, fostul prim-vicepresedintele PC Sector 3, a parasit Partidul Conservator (PC) impreuna cu alti 200 de colegi si s-a alaturat LIBERALILOR, potrivit unui comunicat de presa remis  de Partidul National Liberal (PNL).

Redam intregul comunicat de presa:

”PNL Sector 3 a primit in randurile sale 200 de noi membri, ai caror lider este Dan Marinescu, fost prim-vicepresedinte PC Sector 3. Oamenii care l-au urmat in PNL provin din randurile PC, fiind persoane care doresc sa se implice mai mult in actiuni care privesc comunitatea lor. 

Citeste si: PNL jubileaza! Vezi decizia BEC in conflictul cu PSD 

„Am fost impotriva aducerii UDMR la Guvernare si a concesiilor care li se fac permanent, datorita slabiciunilor Coalitiei de Guvernare. Astfel, am decis, impreuna cu o parte din colegii mei, sa ne alaturam PNL, pentru ca ne leaga o gandire asemanatoare. Faptul ca am venit la PNL inainte de campania electorala nu este intamplator. Acum este momentul ca eu si oamenii care ma urmeaza sa aratam ca suntem un real suport pentru ca echipa PNL Sector 3 sa obtina cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare”, a declarat Dan Marinescu. 

Citeste si: PNL propune ca Romania sa treaca la ora Europei Centrale

La intrarea in randurile PNL, Daniel Marinescu a fost cooptat ca vicepresedinte al filialei PNL Sector 3”.

Sursa foto: adevarul.ro