Doua terenuri virane din zona Militari au fost SALUBRIZATE din initiativa lui RAZVAN MIRONESCU

Marti a avut loc o ampla actiune  de igienizare a doua terenuri virane din cartierul Militari, zona in care cetatenii din zona obisnuiau sa depoziteze gunoi menajer, declara deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU.

La actiune au participat importante efective umane si mecanizate apartinand Primariei sectorului 6 – Directia Inspectie, Directia Mediu , Serviciul disciplina in constructii , Politia Locala a sectorului 6 , Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 21 Politie , SC URBAN SA . 

CITESTE SI: Un nou serviciu social de tip CANTINA in Sectorul 6. Deputatul RAZVAN MIRONESCU, prezent la INAUGURARE

Potrivit unui anunt al deputatului RAZVAN MIRONESCU, au fost inlaturate peste 200 tone de gunoi menajer si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 34.000 lei pentru diverse contraventii la Legea Mediului , Legea Salubrizarii si Legea Constructiilor . De asemenea , a fost sesizata Politia in vederea efectuarii de cercetari pentru o prezumtiva infractiune de furt de energie electrica . 

CITESTE SI: La insistenta lui RAZVAN MIRONESCU un nou TEREN de SPORT a fost dat in folosinta in cartierul ANL BRANCUSI 

”Actiunea a fost un model de cooperare institutionala pentru inlaturarea unei stari de fapt extrem de nociva pentru sanatatea si confortul locuitorilor din zona . S-au dispus masuri de somare a proprietarilor pentru imprejmuirea terenurilor ce le detin si se va avea in atentie in continuare zona in vederea prevenirii aparitiei unor situatii asemanatoare .Multumesc tuturor celor implicati pentru solicitudinea si profesionalismul aratate”, mai scrie RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto Facebook / RAZVAN MIRONESCU