DOUA TONE de DESEURI, ridicate de pe un TEREN PRIVAT din Sectorul 6

Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directiile Ordine Publica si Protectia Mediului, si un grup format din 25 de voluntari, au intreprins la sfarsitul saptamanii trecute, din dispozitia primarului RARES MANESCU, o ampla actiune de salubrizare si igienizare a unui TEREN PRIVAT situat in apropierea intersectiei strazilor Uverturii cu Apusului, a anuntat printr-un comunicat Primaria Sectorului 6.

“Pe langa disconfort, deseurile depozitate in vecinatatea unor blocuri si a unui centru comercial produceau si o imagine cu impact negativ asupra zonei. In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ doua tone de deseuri. Proprietarul terenului a fost identificat si somat, in vederea ingradirii. In caz de neconformare, vor fi aplicate sanctiuni contraventionale”, se spune in comunicat.

In perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de deseuri si pentru mentinerea unui climat civilizat, mai arata sursa citata.

Citeste si: Actiune de SALUBRIZARE si IGIENIZARE in Cartierul Militari

Actiunea face parte din campania de curatenie generala “Pastram Sectorul 6 curat impreuna!”. Programul isi propune sa schimbe aspectul intregului sector si cuprinde: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

Citeste si: AMPLA CAMPANIE de SALUBRIZARE, in cartierul MILITARI din Sectorul 6

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor, au la dispozitie numerele de telefon: 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de e-mail comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro. Totodata, pe site-ul Primariei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizari insotite de fotografii ale locatiilor in care considera ca este nevoie ca echipele de curatenie sa actioneze.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6