DOUA TRENURI de PASAGERI s-au CIOCNIT in AUSTRIA

ACCIDENT FEROVIAR AUSTRIA. O persoana a MURIT si alte noua au fost RANITE GRAV, miercuri dimineata, in urma COLIZIUNII FRONTALE dintre DOUA TRENURI regionale de pasageri, in sudul AUSTRIEI, informeaza agentiile de presa internationale, citate de Agerpres.

ACCIDENT FEROVIAR AUSTRIA. Conductorul unuia dintre cele DOUA TRENURI, pe care pompierii sositi la fata locului au incercat ore in sir sa-l descarcereze, a decedat din cauza ranilor, a anuntat directorul companiei feroviare regionale Steiermärkischen Landesbahnen, Helmut Wittmann.

CITESTE SI: ACCIDENT FEROVIAR in Franta: 30 de persoane au fost RANITE dupa ce un TREN a lovit un CAMION 

ACCIDENT FEROVIAR AUSTRIA. De asemenea, un pasager de 60 de ani a fost transportat de urgenta la spital cu elicopterul, starea sa fiind considerata ‘critica’. ACCIDENTUL FEROVIAR  a avut loc la orele locale 10.20 (8.20 GMT) in apropiere de localitatea Waldstein-in-Übelbach, langa Graz, capitala landului Stiria.

ACCIDENT FEROVIAR AUSTRIA. Potrivit editiei on-line a ziarului local Kleine Zeitung, unul dintre mecanicii auto ar fi ignorat un semnal de oprire la apropierea de o gara. De asemenea, potrivit unui purtator de cuvant al pompierilor, trenurile circulau ‘cu viteza medie’, iar conductorii lor au avut timp sa franeze inainte de coliziune.

 CITESTE SI: Accident feroviar in California SUA, un mort si 30 de raniti

ACCIDENT FEROVIAR AUSTRIA. Imaginile difuzate de mass-media austriece arata cabinele in care se aflau conductorii incastrate una in alta. Numarul total al pasagerilor aflati in cele doua trenuri nu a fost deocamdata comunicat.

Sursa foto: jurnalul.ro