Două vedete din showbiz snopite în bătaie de șase huligani în parcarea unui club de fițe

Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost bătuți crunt, duminică dimineața, de șase bărbați în parcarea unui clubului de fițe Breeze din Mamaia, sub privirile îngrozite ale Alessiei, fiica Andreei Esca.

Mario Fresh și Jador, cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, și un cuplu de prieteni, au luat o bătaie soră cu moartea, fix când au ieșit din clubul Breeze, în jurul orei 7 dimineața, scrie presa tabloidă autohtonă.

La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie. Nu s-a întâmplat. Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că are maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. „Masacrul” s-a oprit abia când Alessia a început să țipe, scrie cancan.ro.

Totul ar fi început de la un refuz al lui Jador, când mai multe fete au intrat în discuții cu el, cerând-i chiar să facă poze, dar artistul le-a refuzat, motivând că este obosit. Imediat după ce bătăușii au dispărut, victimele lor s-au deplasat la cea mai apropiată secție de Poliție, unde au depus plângeri.

Sursa foto: realitatea