Dovada vie ca DUMNEZEU exista. Imaginile astea te vor EMOTIONA pana la lacrimi. FOTO si VIDEO

Instinctul de MAMA, care este in stare sa faca orice pentru a-si proteja PUIUL, este mai puternic ca orice. O dovesteste inca o data un animal, o MAMA PONEI care nu a ezitat sa se arunce in mijlocul flacarilor pentru a-si proteja manzul.

Incredibila intamplare a avut loc, recent, in statul american Texas. MAMA PONEIULUI de numai doua saptamani nu a avut nici o retinere in a se arunca in mijlocul flacarilor pentru a-si salva PUIUL. Incendiul a avut loc intr-un hambar, dupa ce o lampa s-a supraincalzit si a luat foc.

Citeste si: EL E DUNCAN LOU WHO, BOXERUL CU DOUA PICIOARE. UITE-L CUM SE BUCURA LA PRIMA ALERGARE PE PLAJA DIN VIATA LUI. VIDEO

Cand pompierii au ajuns la fata locului in orasul Alvarado, au descoperit-o pe BELLA intr-un colt al hambarului facut scrum, iar in spatele ei pe BUTTERSCOTCH, fata ei vie si nevatamata.

“Este pur si simplu legatura mama-fiica…este un instinct. Era pregatita sa moara pentru puiul ei”, spune Whitney Hanson, de la Humane Society of North Texas (HSNT), cea care, spune Huffington Post, a avut grija de cele doua animale.

Citeste si: VIDEO INDUIOSATOR. UN PUI DE RINOCER ALB, LASAT ORFAN DE BRACONIERI, ADORA SA ALERGE IMPREUNA CU SALVATORII SAI

Acum, PONEII supravietuitori sunt ingrijiti la o clinica de recuperare din zona. Incendiul a avut loc la inceputul lunii aprilie, iar oamenii au contribuit la HSNT cu donatii in valoare de 4.000 de dolari pentru ca BELLA si BUTTERSCOTCH sa primeasca de doua ori pe zi tratamentele cu dezinfectant de care aveau nevoie.

Sursa foto si video: facebook.com, huffingtonpost.com, star-telegram.com, youtube.com