Dprktoday.com, lansat de Coreea de Nord pentru a promova turismul. Site-ul este plin de imagini bizare

Coreea de Nord a lansat luni un site de calatorie neobisnuit pentru a-si promova obiectivele turistice, decizie surprinzatoare avand in vedere faptul ca tara condusa de Kim Jong-un are in prezent o interdictie privind turistii internationali din cauza temerilor de virus Ebola.

Dprktoday.com este un site in limba coreeana, plin de imagini bizare si in care sunt evidentiate mai multe atractii ale Coreei de Nord, printre care un parc acvatic ce contine mai multe piramide, si aspecte ale culturii locale, relateaza Mediafax, care citeaza huffingtonpost.com. 

De asemenea, apar pe site poze cu rachete si cu un singur caine. 

Mondo News iti recomanda si: ESTONIA, PRIMA TARA DIN LUME CARE OFERA DREPT DE REZIDENTA ONLINE

In afara de imagini si text, site-ul ofera si mai multe clipuri video, printre care unul in care este glorificat liderul Kim Jong-un.

Perioada in care apare site-ul este surprinzatoare, avand in vedere ca, in prezent, Coreea de Nord nu le permite turistilor intrarea in tara. in luna octombrie, autoritatile au informat companiile de turism ca accesul persoanelor straine in Coreea de Nord a fost restrictionat, din cauza temerilor privind Ebola.