Dr Dre divorțează după 24 de ani de căsnicie!

Un nou divorț tulbură apele și așa agitatului Hollywood. Presa de peste ocean cataloghează această ruptură drept despărțirea anului 2020. După 24 de ani de căsnicie, celebrul rapper Dr.Dre și soția sa, Nicole Young, se despart! Femeia, a depus luni actele pentru divorț invocând diferențe ireconciliabile, informează Daily Mail.

Nicole Young are 50 de ani și are împreună cu Dr. Dre doi copii: un fiu, Truice, acum de 23 de ani, și o fiică, Truly, 19 ani.  În lipsa unui contract prenupțial și având în vedere averea fabuloasă a rapperului, Nicole și-a luat cel mai tare avocat al celebrităților din California, pe Samantha Spector, care s-a ocupat și de cazurile altor vedete de la Hollywood, între care Jenna Dewan și Amber Heard.

Andre Romelle Young, cunoscut mai bine sub numele de Dr. Dre, 55 de ani, are o avere de cel puțin 800 de milioane de dolari, scrie sursa citată. El a fondat brandul Beats Electronics, bazat pe sisteme audio de înaltă performanță și, ca atare, extrem de căutate. În 2014, compania de muzică Beats, a fost cumpărată de Apple pentru 3 miliarde de dolari, ceea ce i-a adus lui Dre  calitatea de ”primul miliardar din hip-hop” în topul Forbes. Rapperul este, de asemenea, fondatorul și CEO al Aftermath Entertainment și a fost anterior coproprietar al Death Row Records.

În 2001 Dr. Dre a câștigat în total aproximativ 52 de milioane de dolari doar din vânzarea unei părți din acțiunile deținute la  Aftermath Entertainment către Interscope Records, precum și din producerea megahitului ”Family Affair” cântat de Mary J. Blige. Acum mai rămâne de văzut cum se va împărți uriașa avere între cei doi.

Sursa foto: billboard