Draga Olteanu-Matei, internată de urgență în spital! Actrița are probleme mari de sănătate

Actrița Draga Olteanu Matei are probleme serioase de sănătate. Ea este internată la spitalul din Piatra-Neamț, unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, informează tvmneamț.ro.

S-a vorbit chiar de o pancreatită (o afecțiune gravă a pancreasului), însă surse medicale au delcarat pentru tvmneamt că lucrurile nu au fost chiar așa de grave. Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel puțîn două zile, starea să fiind în curs de ameliorare.

Citește și: BĂTAIE CA-N ȘAPTE PĂCATE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN MAMAIA CU SIMONA TRAȘCĂ ȘI LOREDANA CHIVU

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș.

Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

Sursă foto: realitatea