DRAGNEA a dezvaluit cand ii va lua locul lui SHHAIDEH in fruntea GUVERNULUI si de ce amana IOHANNIS desemnarea premierului

Invitat joi seara la postul de televiziune Antena 3, LIVIU DRAGNEA a raspuns acuzelor ca desemnarea lui SEVIL SHHAIDEH pentru functia de prim-ministru ar fi doar o miscare pe termen limitat pentru a prelua el apoi fraiele guvernului.

“Va sta pana cand va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Daca nu va obosi, cum e cel mai probabil, va sta patru ani. Ritmul acestei guvernari va fi infernal. Nicio guvernare de la Revolutie nu va avea asa un ritm, pe care eu vreau sa il imprim prin acest program. Daca ea va rezista eu o voi sustine pana la finalul mandatului. Nu imi bat joc. Din partea mea are sustinere totala si incredere totala” a explicat Liviu Dragnea in studioul postului de televiziune Antena 3.

In alta ordine de idei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la postul Romania TV, ca, daca a fost sunata Sevil Shhaideh de seful statului, a fost o discutie intre cei doi iar el nu o sa o intrebe ce au vorbit, pentru ca a fost o discutie privata, informeaza Agerpres. “Daca a fost sunata (Sevil Shhaideh – n.r.) de presedintele Klaus Iohannis a fost o discutie intre ei doi si eu, chiar daca a fost sunata, nu o sa o intreb ce au discutat, pentru ca mi se pare corect ca o discutie privata sa ramana o discutie privata”, a spus Dragnea, la Romania TV, intrebat daca a vorbit cu Shhaideh si daca aceasta i-a spus ca a fost sunata de seful statului. 

Dragnea a adaugat ca pentru Sevil Shhaideh fostul premier Victor Ponta a cerut aviz de la SRI atunci cand a fost numita secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, dar si ministru, iar raspunsul a fost favorabil in ambele situatii.  Liderul PSD a spus ca incepe sa creada ca prezenta de joi a presedintelui PMP, Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, a schimbat ceva in atitudinea lui Klaus Iohannis iar acesta a amanat desemnarea premierului. 

“Nu cred ca Traian Basescu in viata lui a facut vreodata bine, dar rau poate face. Imi pare rau ca presedintele Romaniei s-a lasat influentat de Traian Basescu, daca este corect rationamentul meu. (…) Sper ca aceasta amanare nu este un refuz. Este intr-adevar greu de explicat, au aparut tot felul de zvonuri in ultimele ore, dar astept sa mai treaca o zi, doua, poate aflam mai multe informatii, poate reusim sa ne dam seama exact ce sta in spatele acestei amanari. Recunosc ca nu ma asteptam”, a incheiat Dragnea.

 
Sursa foto: REALITATEA