DRAGNEA: Am depus proiectul de lege privind DEFAIMAREA; e o LEGE A TOLERANTEI

Presedintele interimar al PSD, deputatul LIVIU DRAGNEA, a declarat, luni, ca a depus la Parlament un proiect de lege privind DEFAIMAREA SOCIALA, adaugand ca demersul este important intrucat societatea romaneasca este o SOCIETATE TOLERANTA, relateaza Agerpres.

“E depus. (…) Este important pentru mine sa constat ca, dupa ce a fost depus, am vazut, pe de-o parte, pe unii asa-zisi specialisti care-si dadeau cu parerea, in opinia mea necitind proiectul de lege. Si am vazut si pe altii, RADICALI SI CU ACCENTE XENOFOBE, care se opun acestui proiect de lege. Este important, pentru ca societatea romaneasca este o SOCIETATE TOLERANTA. Va fi important si pentru romanii nostri care traiesc in afara granitelor ca, o data adoptat, aici, acest proiect de lege, la randul lor, si ei sa-l solicite in Europa”, a declarat presedintele interimar al PSD la Parlament.

CITESTE SI: PE LIVIU DRAGNEA IL DA CORECTITUDINEA AFARA DIN CASA. INITIATIVA LEGISLATIVA A PRESEDINTELUI INTERIMAR AL PSD

Dragnea a tinut sa sublinieze ca, de fapt, este vorba despre “LEGEA TOLERANTEI”. El a adaugat ca este important ca “Romania sa nu fie o tara divizata si SA NU PROMOVAM URA”.

“Si eu cred ca poporul roman are aceasta capacitate ca in interiorul acestor granite sa ne putem intelege cu totii”, a mai declarat presedintele interimar al PSD.

Sursa foto: Gandul