DRAGNEA: Amendamentele la buget vor fi discutate inainte la grup sa vedem daca se justifica

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni, ca i-a rugat pe colegii sai sa analizeze cu atentie proiectul de buget pentru 2016, precizand ca orice eventual amendament propus de social-domocrati va fi discutat. 

”Am avut o discutie cu colegii mei la grup despre buget. I-am rugat sa se uite cu atentie pe proiectul de buget. In ceea ce priveste amedamentele, am convenit ca orice coleg care vrea sa depuna un amendament, sa vorbim la grup sa vedem daca se justifica. Vorbim de amedamente importante care nu afecteaza resursele financiare. Bugetul este construit in mare parte pe proiectul de buget al guvernului Ponta”, a spus DRAGNEA. 

CITESTE SI: DRAGNEA, la intalnirea cu delegatia FMI: PSD actioneaza in sensul STABILITATII POLITICE, ECONOMICE si SOCIALE a tarii 

Liderul PSD a spus ca a votbit cu colegii sai si despre eficientizarea activitatii parlamentare.

”Am discutat de o eficientizare a activitatii parlamentare. Orice initiativa a unui coleg de la PSD nu va fi oprita, dar pentru a avea sanse, o discutam la grup pentru a fi imbunatatita pentru ca sa fie legi care aduc bine pentru acesta tara. Sa incercam sa iesim din abordarea din utimii ani in care semnam proiectele pe holuri. Sunt proiecte care nu ajung legi niciodata pentru ca sunt facute in graba. Exista riscul sa devenim votantii unor proiecte de legi care reprezinta interesul unor grupuri nelegitime”,  a mai spus liderul PSD. 

CITESTE SI: DINCU: Guvernul vizeaza prin PROIECTUL DE BUGET acoperirea NECESITATILOR cele mai stringente ale Romaniei

DRAGNEA a vorbit si despre situatsia unor institusii culturale care nu isi mai pot desfasura activitatea in cladirile cu risc seismic.

”A aparut situatia cu cateva teatre, e vorba de Teatrul Nottara. Exista o casa de cultura a ministerului de Interne unde s-ar putea desfasura activitatea Teatrului Nottara. Cred ca guvernul nu ar trebui sa lase aceste institutii in situatia in care sa nu mai functioneze. Sigur exista la Bucuresti spatii unde s-ar putea amenaja astfel de spatii”, a spus DRAGNEA. 

Sursa foto: observator