DRAGNEA: Atat IOHANNIS cat si PONTA gresesc ca nu isi vorbesc

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat miercuri seara ca atat presedintele KLAUS IOHANNIS, cat si premierul VICTOR PONTA gresesc ca nu isi vorbesc, afirmand ca cei doi sunt obligati institutional sa comunice.

“Cred ca amandoi gresesc ca nu-si vorbesc, sunt obligati prin fisa postului si prin votul pe care l-au avut fiecare sa comunice. Amandoi gresesc. Pot fi antipatici unul cu altul, poate sa nu le placa unul de altul, dar pentru stabilitatea acestei tari trebuie sa comunice, institutional. Nu e in regula ce se intampla. Am inteles ca IOHANNIS i-a cerut demisia lui PONTA, dar daca omul nu-si da demisia, ce faci, te inchizi in Palatul Cotroceni? Trebuie sa comunici, e premierul Romaniei. Nu face bine nimanui acest razboi. (…) Daca acest razboi continua, nu vor castiga nici KLAUS IOHANNIS, nici VICTOR PONTA. (…) Categoric ca ar fi trebuit sa vorbeasca despre Codul Fiscal”, a afirmat Dragnea, la Digi 24.

CITESTE SI: DRAGNEA: Nu mi-a picat bine ca VICTOR PONTA a sustinut pe altcineva

Prim-ministrul VICTOR PONTA a declarat recent ca ultima discutie pe care a purtat-o cu presedintele KLAUS IOHANNIS a avut loc in data de 5 iunie.

“Cum sa nu raspund la telefon? Eu, cand ma suna presedintele Romaniei, domnul Mihalache, nu raspund. Daca ma suna presedintele Romaniei pe hartie, domnul KLAUS IOHANNIS, sigur ca raspund”, a afirmat premierul.

CITESTE SI: Dragnea: Ministrul Finantelor va face o NOUA PROGNOZA privind EFECTELE Codului fiscal

 Sursa foto nasul