DRAGNEA avertizeaza UNPR-ul: Astept o declaratie publica foarte ferma si uitam ce s-a intamplat!

PSD nu are de gand sa rupa alianta cu UNPR, a declarat liderul social-democratilor, LIVIU DRAGNEA, miercuri, la finalul reuniunii Biroului Permanent National, el admitand ca a fost surprins de informatiile care au aparut privind negocierile dintre PNL si UNPR, ca “exista putina suparare”, informeaza Agerpres.

LIVIU DRAGNEA a spus ca s-a intalnit “intamplator” miercuri cu liderul UNPR, Valeriu Steriu, care marti seara ii spusese ca nu va exista nicio fuziune cu liberalii.   “Decizia noastra, dupa aceasta intalnire, in urma discutiilor din interiorul BPN, este una clara – avem aceeasi pozitie fata de partenerii nostri din alianta de centru-stanga, nu avem de gand sa rupem aceasta alianta.

 

CITESTE SI: GORGHIU: DACA PSD ARE O ALIANTA CU UNPR, LOR LI SE FACE STATUIE. DACA PNL ARE DIALOG CU ORICE PARTID PARLAMENTAR, E O DRAMA NATIONALA

Niciodata n-am distrus sau nu am vrut o alianta pe care am avut-o, speram ca astazi, maine, in zilele urmatoare, conducerea UNPR sa aiba o pozitie clara fata de toate informatiile care au iesit in spatiul public in legatura cu o posibila fuziune sau colaborare cu PNL. Cand vom avea aceasta declaratie publica, pozitie publica ne vom intalni din nou si vom stabili calendarul intalnirilor spre a decide impreuna in ce forma mergem in alegerile parlamentare din toamna”, a spus LIVIU DRAGNEA, citat de Agerpres.

LIVIU DRAGNEA  a sustinut ca doreste sa poarte discutii despre alegerile din toamna cu parteneri in care sa aiba incredere 100% si alaturi de care “sa nu existe echivoc”. “Cand va fi o pozitie publica asumata a UNPR, sigur ca discutam. Ganditi-va ce ar fi insemnat sa incep discutiile despre listele din toamna si sa ma trezesc ca fac discutii cu alt partid. PSD are disponibilitate sa duca la capat un proiect politic sanatos, cu sanse de reusita. Noi nu dam locuri, pentru ca nu sunt locurile noastre.

Problema se pune daca mergem impreuna la aceste alegeri parlamentare PSD-ALDE, PSD-UNPR, PSD-ALDE-UNPR sau separat. Trebuie sa vedem care este cea mai buna varianta, dar si intr-un caz, si in altul trebuie sa stii cu porti discutia cu parteneri in care ai incredere suta la suta, asa cum suntem cu cei de la ALDE”, a conchis presedintele PSD.

Sursa foto: realitatea