Video. Liviu Dragnea, cădere nervoasă în fața jurnaliștilor: Să dea Iohannis decret să mă împuște. Cu ce dracu să mă avantajeze?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire nervoasă, miercuri, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută.

Liviu Dragnea s-a întrebat dacă este singurul om din țară și dacă legile sunt doar pentru el. „Mi-a ajuns, sunt și eu om. Vorbiți cu Iohannis să dea decret să mă împuște”, a spus Dragnea în fața jurnaliștilor, scrie stiripesurse.ro.

„Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România. Toate prostiile o să le susțineți, dacă mă avantajează sau nu pe mine. Cu ce dracu să mă avantajeze? Că mi-au distrus viața, am fost condamnat fără niciun fel de probă la referendum și fără niciun fel de probă în al doilea dosar. Asta este marea corupție despre care se vorbește în România.

De câteva luni de zile, DNA se ocupă numai de asta. Încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiți? Vă dă voie?”, a spus Dragnea, întrebat despre OUG privind amnistia și grațierea.

Liviu Dragnea a avut mai multe răbufniri nervoase miercuri, pe holurile Camerei Deputaților, răstindu-se la jurnaliști și agresându-i verbal. În prima fază, liderul PSD s-a arătat nemulțumit că era filmat în timp ce mergea pe hol.

” (…) Cum dracu’? Dar mi-ajunge, totuși. Hai în baie, puiule! Hai în baie, că-ți ies poze că lumea! Ce dracu'”, s-a adresat el unuia dintre jurnaliști. Imaginile au fost filmate și postate pe Internet.

Sursa foto: adevarul