DRAGNEA: CIOLOS mi-a comunicat ca joi se va concentra pe finalizarea listei de ministri

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, miercuri seara, ca premierul desemnat i-a comunicat ca in cursul zilei de joi se va concentra pe finalizarea listei de ministri, ca dupa aceea, intr-o zi sau doua, sa definitiveze si programul de guvernare.

“Mi-a spus ca lucreaza la programul de guvernare si la formarea listei Cabinetului. Asta a spus. Astazi, din pacate pentru dumnealui, nu a putut sa faca acest lucru pentru ca a mers din partid in partid. Eu i-am sugerat de maine sa se ocupe sa finalizeze lista membrilor Guvernului pentru ca, dupa parerea mea, este important ca luni si marti, ministrii sa vina la audieri in asa fel incat, poate marti seara sa se voteze Guvernul in Parlament, daca va trece, si daca va trece sa depuna si juramantul marti seara.

CITESTE SI: CIOLOS, discutii cu PSD. DRAGNEA: Avem incredere in DACIAN CIOLOS. Asteptam cu foarte mare nerabdare lista de ministri si programul. UPDATE

Asa mi-a spus, la plecare, ca se va concentra maine (joi — n.r.) pe finalizarea listei Cabinetului si, intr-o zi, doua, sa finalizeze si programul de guvernare la care probabil ca a lucrat “, a declarat presedintele PSD la finalul consultarilor cu premierul desemnat, DACIAN CIOLOS, pe tema formarii noului Guvern.

CITESTE SI: NEGOCIERI INTRE COPRESEDINTII PNL SI DACIAN CIOLOS. REACTIA LIDERILOR LIBERALI. UPDATE

Discutiile dintre reprezentantii PSD si premierul desemnat au durat aproximativ 40 de minute.

Sursa foto: antena3