DRAGNEA: DEMISIA mea este un gest de DEMITATE, in continuare imi sustin cu tarie NEVINOVATIA

LIVIU DRAGNEA a declarat la Targu Mures ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale reprezinta un gest de demnitate, transmite Agerpres. Ministrul demisionar a mai anuntat ca isi sustine in continuare nevinovatia.

“Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia, consider aceasta sentinta profund nedreapta pentru mine, dar e o decizie a instantei pe care o respect, am spus-o mereu si o spun si acum, s-a creat un precedent periculos pentru oricine vrea sa faca in Romania campanie electorala care inseamna de fapt printre altele sa indemne oamenii sa vina la vot. (…) Eu nu stiu ce a facut un cetatean in Gorj sau in Suraia, dar ce legatura aveau cu mine? Eu, in acea zi, dar exact in acea zi, toate institutiile au fost la dispozitia mea si eu am fost un dictator cu un milion de butoane? Despre asta e discutia despre si faptul ca prezenta la vot poate fi considerata un folos necuvenit, nepatrimonial, asta a dat de gandit tuturor oamenilor politici din Romania, daca se mai poate face politica si campanie”, a spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: CELE 4 CONSECINTE ale CONDAMNARII lui DRAGNEA. Una dintre ele ar putea fi FATALA lui BASESCU

“Nu stiu ce au facut ceilalti inculpati din dosar, dar sunt oameni care au spus timp de doi ani, mii de martori, care au spus ca nu au avut nicio legatura cu mine. Deja se discuta in Romania despre strategia politica care poate fi considerata infractiune. Subiectul este daca se mai poate face campanie electorala in Romania vreodata cu actuala legislatie? Asta e de discutat, cu curaj, fiindca daca nu mai ai nici curaj, pana la urma o sa fim un popor de mormoloci”, a mai spus DRAGNEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA a DEMISIONAT de la MINISTERUL DEZVOLTARII. UPDATE 

LIVIU DRAGNEA a mai declarat ca ramane membru al PSD, adaugand ca “inca nu este infractiune sa fii in PSD”.

Sursa foto www.cotidianul.ro