DRAGNEA, despre acuzatia de finantare a CAMPANIEI LUI BASESCU: Este o MINCIUNA SFRUNTATA

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), LIVIU DRAGNEA, a declarat sâmbata, la Iasi, ca sunt MINCIUNI afirmatiile conform carora, in campania electorala, l-ar fi SPONSORIZAT PE TRAIAN BASESCU, relateaza Agerpres.

“Este o minciuna. Orice om cu scaun la cap din România, care stie relatiile mele cu domnul Traian Basescu si care banuiesc ca stie ca am condus campania pentru REFERENDUM IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU, intelege ca asta e o MINCIUNA SFRUNTATA. Daca miercuri a fost la televizor un om din Alexandria cu grave probleme de sanatate, in schimb joi seara am vazut la televizor un infractor care inca circula liber. Cei care sunt din Teleorman il stiu si isi pun de foarte multe ori intrebarea de ce acesta mai circula liber. Despre campania domnului Traian Basescu, cei care verifica finantarile de campanie trebuie sa spuna cine l-a finantat. Eu sub nicio forma”, a declarat Liviu Dragnea, la Iasi, in replica la afirmatiile facute, zilele trecute, intr-o emisiune la Realitatea tv, de fostul presedinte al Organizatiei PSD Teleorman, TEODOR NITULESCU.

CITESTE SI: BASESCU: DRAGNEA – UN MINCINOS. L-A SACRIFICAT FARA SA EZITE PE PONTA

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa sâmbata, la Iasi, la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean PSD, la care sunt prezenti peste 500 de membri ai filialei. Acestia isi vor alege viitoarea conducere. La functia de presedinte al PSD Iasi si-au depus candidatura presedintele interimar Victorel Lupu, presedintele Organizatiei Municipale Iasi, primarul interimar Mihai Chirica, si primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache.

Sursa foto: ziuanews