Dragnea, despre cum s-au desfasurat ALEGERILE in diaspora: MAE nu poate fi invinovatit!

Vicepremierul LIVIU DRAGNEA a precizat, duminica noaptea, ca, in opinia sa, activitatea Ministerului de Externe este una foarte buna, el aratand ca MAE nu poate fi invinovatit cu nimic pentru modul in care s-a desfasurat PROCESUL ELECTORAL IN DIASPORA.

“In Paris numarul de sectii s-a dublat, fata de votul precedent. In Londra, numarul de sectii a fost mai mare, iar numarul de cabine de vot din toate sectiile din DIASPORA s-a marit. Deci numarul de sectii din DIASPORA a fost mai mare decat la precedentele alegeri. Unde a gresit MAE? Preventiv au fost dublate numarul de sectii de vot”, a spus DRAGNEA.

Citeste si: REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE. LIVE TEXT DECLARATII IOHANNIS, DRAGNEA, PONTA, MACOVEI, UDREA DE LA SEDIILE DE CAMPANIE

El a admis ca, daca ar sta cateva ore la coada ca sa voteze, ar fi foate suparat. “Ceea ce ar fi foarte improtant e sa stim pe cine trebuie sa ne suparam sau daca avem sa ne suparam pe cineva”, a subliniat DRAGNEA.

El a aratat ca ministerul de Externe, prin ambasade, pune la dispozitie toata logistica de organizare a votului, conform hotararilor BEC si AEP.”Ministerul de Externe nu poate fi invinovatit de absolut nimic, a pus la dispozitie tot ce era nevoie ca urmare a deciziilor BEC”, a spus DRAGNEA.

Intrebat daca imaginea Romaniei a avut de suferit ca urmarea a modului in care s-a desfasurat VOTUL in diaspora, DRAGNEA a spus: “Si noi putem hotari acum, daca nu am votat, sa mergem in fata unei sectii de vot sa incercam sa dam cu pietre, ca acum vrem noi sa VOTAM. Putem face lucrul asta”.

Citeste si: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VOTUL IN DIASPORA: PROTESTE, STAMPILE PUTINE, PORTI INCHISE INAINTE DE 21.00

“O sectie de vot are o anumita capacitate. Nu am atins performanta din 2009, cand s-a votat la 13 secunde”, a adaugat DRAGNEA, care a spus ca nu poate evalua daca imaginea Romaniei a avut de suferit.