DRAGNEA, despre GREVA JAPONEZA A LIBERALILOR: Ne este foarte greu sa intelegem acest joc

GREVA JAPONEZA A LIBERALILOR din Parlament este un ”joc”, a declarat presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, care s-a aratat surprins de acest gest in conditiile in care PNL a renuntat la sefia comisiei ce viza si proiectul privind VOTUL PRIN CORESPONDENTA, relateaza Agerpres.

“Ei intra in greva japoneza pentru votul prin corespondenta. Noua ne este foarte greu sa intelegem. Chiar am ramas surprinsi. A fugit de acolo presedintele comisiei, care era al lor, daca a fugit nu s-a mai putut intruni comisia, noi le-am cerut sa desemneze un alt inlocuitor, nu vor. Ne este foarte greu sa intelegem jocul acesta. Ori este NUMAI UN JOC DE IMAGINE si efectiv nu ii intereseaza aceasta lege ori daca nu sa spuna”, a afirmat, duminica, Dragnea.

CITESTE SI: PREDOIU, despre GREVA JAPONEZA A PNL: Vor urma si alte masuri pentru sustinerea VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

El a sustinut ca PSD doreste sa duca legea privind VOTUL PRIN CORESPONDENTA la capat, aratand ca s-a purtat o corespondenta cu Autoritatea Electorala Permanenta in acest sens.

“Intr-un fel sau altul ce putem garanta este ca la anul, la alegerile parlamentare, romanii care traiesc in Diaspora vor avea CONDITII CEL PUTIN EGALE cu cele ale romanilor care traiesc in Romania pentru a-si EXERCITA DREPTUL DE VOT”, a conchis Dragnea. El a participat la Conferinta extraordinara a Organizatiei Femeilor Social Democrate.

Parlamentarii liberali vor intra de luni in greva japoneza, in semn de protest fata de situatia privind adoptarea legii votului prin corespondenta.

Sursa foto: Romania tv