DRAGNEA, despre mitingul PNL din ZIUA MOTIUNII: Poate PUNE PRESIUNE

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni, la PALATUL PARLAMENTULUI, ca un miting asemanator celui organizat de PNL in ziua motiunii de cenzura poate reprezenta un FACTOR DE PRESIUNE sau poate fi “UN SIMPLU JOC DE IMAGINE”.

“Un miting de genul acesta poate sa puna presiune, pentru ca asta au (liberalii — n.r.) in intentie, sa puna presiune sau este pur si simplu joc de imagine. Pentru ca, va spun cu toata sinceritatea, multi de la ei au vorbit cu multi colegi de-ai nostri, spunand ca a fost o actiune nepregatita, intempestiva. Nu cred foarte mult in initiativa asta cu motiunea de cenzura si multi sunt suparati pe conducerea bicefala a acestui partid (n.r. — PNL), ca i-au aruncat intr-o aventura din care nu au niciun fel de castig, nici politic, nici parlamentar”, a declarat Dragnea.

CITESTE SI: PREDOIU INDEAMNA BUCURESTENII SA PARTICIPE MARTI LA MITINGUL CONTRA GUVERNULUI PSD SI A LUI VICTOR PONTA

Precizarea a fost facuta de liderul social-democrat ca urmare a unei intrebari pe acest subiect.

PNL va organiza marti, cand in Parlament se va dezbate si vota motiunea de cenzura, un miting de protest fata de Guvern in Parcul Izvor.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii fac apel atat la filialele partidului din apropierea Capitalei sa participe, cat si la bucuresteni.

Sursa foto: ziarulunirea