DRAGNEA, despre o eventuala demisie a lui PONTA: Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA a declarat ca PSD isi doreste ramanerea la guevrnare si ca o decizie privind o eventuala demsie a lui PONTA ii apartine strict premierului, conform B1 TV. 

”Este o decizie cu consecinte serioase atat asupra partidului, cat si asupra guvernarii. PSD, in mod firesc, isi doreste sa ramana la guvernare. O plecare a lui VICTOR PONTA din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD”, a declarat DRAGNEA. 

CITESTE SI: VICTOR PONTA a fost TRIMIS in JUDECATA de DNA. Premierul nu isi va da DEMISIA -surse. UPDATE

”Voi avea o discutii si cu VICTOR PONTA si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare. Dar cea mai importanta este decizia lui. Eu nu am vorbit azi cu VICTOR PONTA. Cred ca e important pentru el sa-si puna ordine in ganduri. Eu sprijin interesul partidului, interesul partidului e sa ramana la guvernare. Este un interes legitim. Actiunea, si a mea, si a colegilor din partid, va fi in acest sens.  Opinia generala este ca nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare. Vrem ca PSD sa ramana la guvernare pana la alegerile parlamenatre de anul viitor”, a mai spus liderul interimar al PSD. 

CITESTE SI: PRIMA REACTIE A LUI KLAUS IOHANNIS DUPA TRIMITEREA IN JUDECATA A PREMIERULUI VICTOR PONTA

 Sursa foto: digi24