DRAGNEA, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie.

Declaratia lui DRAGNEA vine in contextul in care tot mai multi sociali-democrati au cerut Congres de urgenta.

“Eu am vorbit cu o parte dintre ei. Unii au argumente serioase, unul dintre aceste argumente, care mi-e mi s-a parut serios, este ca ne trebuie cel putin o luna jumate pentru a pregatii candidaturiile pentru alegerile locale. O sa vorbim foarte serios (n.r. despre Congres) marti, in Biroul Permanent. Nu resping ideea, este important ce vrea majoritatea“, a spus DRAGNEA.

Liderii PSD din teritoriu au inceput sa ceara Congres PSD pentru alegerea unei conduceri, dar și pentru lamurirea situatiei cu UNPR, daca va candida alaturi de PSD sau singuri in alegeri.

CITESTE SI: DRAGNEA: PONTA are sustinerea mea daca va dori un POST DE CONDUCERE in PSD

Ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu, vrea organizarea Congresului Extraordinar al PSD mai devreme de luna noiembrie. 

Acesta precizeza ca in teritoriu se vrea acest congres pentru ca sunt multe unitati administrative si trebuie sa existe o organizare privind alegerile de anul viitor.

Si Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt si-a exprimat aceeasi dorinta.

„Pentru PSD este oportun un Congres cat mai curand care sa genereze un președinte legitimat prin voturile membrilor organizatiilor social-democrate. Este nevoie ca partidul nostru sa intre intr-o noua etapa, in care sa reușim sa rezolvam problemele pe care le avem acum. PSD, ca organizatie, se afla intr-un moment de rascruce in care trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie de adaptare a profilului partidului la realitatile politice si sociale ale Romaniei”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ionel Arsene.

CITESTE SI: DRAGNEA IL CEARTA PE MINISTRUL EDUCATIEI: NU STIU CE A AVUT IN MINTE CU CAZAREA REFUGIATILOR!

In privinta viitorului lider al partidului, seful PSD Neamt considera ca LIVIU DRAGNEA este cel mai potrivit pentru a ii conduce pe social-democrati.

Sursa foto dcnews