DRAGNEA, despre posibile candidaturi comune PSD-ALDE: Am discutat, dar nu s-a conturat o solutie

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, luni, ca a avut discutii cu cei din conducerea ALDE referitoare la posibile candidaturi comune la alegerile locale, dar a precizat ca nu s-a conturat o solutie, informeaza Agerpres.

“Noi am am ai avut discutii cu ALDE, recunosc, mai multe discutii, suntem destul de aproape de a contura o solutie comuna, nu e finalizata discutia. Nu am inchis usa UNPR, daca dumnealor au luat decizia sa mearga singuri la alegerile pentru Bucuresti, acel protocol nu obliga, doar da posibilitatea sa se faca aliante oriunde in tara”, a spus DRAGNEA, la Palatul Parlamentului.

El a sustinut ca nu exista reticente din partea social-democratilor din teritoriu in ceea ce priveste incheierea de aliante cu progresistii, exista doar “dorinta fireasca de a adopta masuri sau de a realiza colaborari si eventual aliante care sa fie eficiente pentru alegeri”.

LIVIU DRAGNEA a precizat ca liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu nu i-a spus niciodata ca nu ar vrea aliante comune cu organizatiile PSD si UNPR.

In context, el a aratat ca au inceput ”sa vina” rezultatele sondajelor comandate de partid, adaugand ca in continuare se fac cercetari atat pe Bucuresti cat si pe alte localitati din tara. “Nu pot sa spun foarte multe din bucatarie. Se realizeaza sondaje in continuare, nu numai in Bucuresti si focus — grupuri si tot felul de cercetari sociologice. Vrem sa mergem la Bucuresti cu un pachet integrat, care sa insemne un program de guvernare locala pentru Bucuresti si cu o echipa bine sudata si integrata de candidati, primarul Capitalei si primarii de sectoare”, a explicat el.

DRAGNEA a mai spus ca Tariceanu si Victor Ponta nu doresc sa candideze la alegerile locale si nu au fost masurati in sondaje.

 Sursa foto: gandul