DRAGNEA despre PROTESTUL TRANSPORTATORILOR: Sunt total nemultumit de modul cum a lucrat ASF

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat joi ca PROTESTUL TRANSPORTATORILOR este generat de CAUZE OBIECTIVE, adaugand ca este total nemultumit de modul in care a lucrat ASF pe domeniul POLITELOR DE ASIGURARE RCA.

“Sigur se poate face ceva. Eu sunt total nemultumit de modul cum a lucrat ASF-ul. Am inteles ca acum vorbesc sa faca niste controale, sa faca un audit, sa faca verificari. si totul se va face sub presiune. Cine i-a oprit sa faca acest lucru mai demult? Pentru ca informatiile erau, nemultumirile erau. Faptul ca transportatorii au blocat Bucurestiul este generat de cauze obiective. Oamenii acestia au dreptate, nu a facut nimeni o verificare serioasa. Eu cred ca ASF ar trebui sa se gandeasca la gradul de suportabilitate al asiguratilor, sa se gandeasca mai putin la cei care asigura. (…) Nu e corect ca s-a ajuns in situatia aceasta”, a afirmat presedintele PSD, la finalul sedintei Biroului Permanent National al formatiunii, intrebat despre protestele transportatorilor.

CITESTE SI: HAOS IN CAPITALA. MITINGUL TRANSPORTATORILOR BLOCHEAZA, DIN NOU, CIRCULATIA IN BUCURESTI. UPDATE

Liviu Dragnea si-a exprimat speranta ca Executivul sa se implice in gasirea de solutii pentru rezolvarea situatiei, adaugand ca Parlamentul este deschis la orice analiza.

Transportatorii rutieri protesteaza joi in fata Guvernului, intre orele 9,30 — 15,00. O delegatie a transportatorilor a fost chemata la discutii, la Guvern, cu reprezentanti ai asiguratorilor si ai Executivului.

Conform unui comunicat al Executivului, vicepremierul Vasile Dincu, Violeta Alexandru — ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic si vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Cornel Coca Constantin, au inceput discutiile cu reprezentanti ai asociatiilor de transportatori si cu cei ai asiguratorilor.

Sursa foto: monitorulcj