DRAGNEA, despre retragerea candidaturii lui NEGOITA: Am luat act si atat. Il sustin la sefia PSD Bucuresti

LIVIU DRAGNEA a vorbit joi despre retragerea candidaturii lui ROBERT NEGOITA si a declarat ca a luat act de aceasta, la fel cum a luat si de depunerea candidaturii.

“La fel cum am primit candidatura, asa am luat act si de retragere. Am luat act si atat”, a declarat DRAGNEA.

Intrebat daca dupa aceasta miscare ROBERT NEGOITA ar avea loc in echipa sa, politicianul a precizat ca “echipa mea e mare, e partidul. Orice membru are loc in ea”.

“Dreptul de a candida e garantat in PSD. Dreptul de a renunta la o candidatura e garantat. (…) As fi dezamagit daca s-ar retrage toti. Mi-as dori foarte mult sa existe o competitie in acest partid. Ii incurajez pe multi sa-si depuna candidatura si sa si-o mentina. Eu imi pastrez sustinerea pentru ROBERT NEGOITA la sefia PSD Bucuresti”, a mentionat presedintele interimar al PSD.

CITESTE SI: ROBERT NEGOITA nu mai CANDIDEAZA la sefia PSD 

In ceea ce priveste zvonurile privind faptul ca regulamentul ii avantajeaza candidatura lui DRAGNEA, politicianul a declarat ca “daca credeti ca am facut un regulament care ma avantajeaza, ma faceti sa ies pe Facebook, sa fac si eu o declaratie. Daca exista colegi care vorbesc in culise, la perdeluta, le aduc aminte ca in sedinta CEx am fost trei oameni care ne-am opus acestui sistem. Eu, Victor Ponta, Dumitru Buzatu am votat impotriva conditiei ca un candidat sa aiba nevoie de sustinerea vreunei organizatii. Nu il consider corect. As vrea competitie”.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA va candida la sefia PSD! Cand va face ANUNTUL OFICIAL

 Sursa foto: realitatea