DRAGNEA, despre strategia PSD: Trebuie sa pregatim o generatie de lideri tineri

LIVIU DRAGNEA a anuntat joi principalele obiective care vor ajuta PSD sa se redefineasca ca formatiune politca, printre acestea numarandu-se si pregatirea unei generatii de lideri tineri, care sa vina dupa ”generatia de succes a lui VICTOR PONTA”, dupa cum a spus presedintele interimar al partidului, informeaza B1 TV.

”Vom acorda o atentie deosebita tinerilor pentru a se implica in politica, fie ca membri, fie ca simpatizanti. Sunt multi tineri care vor sa sustina acest partid, dar care nu vor sa se inregimenteze politc. Trebuie sa pregatim o noua generatie de lideri tineri PSD care sa vina dupa generatia de succes reprezentata de Victor Ponta”, a declarat DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA: Atat IOHANNIS cat si PONTA gresesc ca nu isi vorbesc

Acesta a mai mentionat faptul ca vor fi organizate dezbateri si in mediul online, pentru ca ”este timpul sa depasim nivelul de like-uri de pe facebook”.

”Vom realiza o platforma prin care tinerii sa zica cum cred ei, cum vad rezolvarea problemelor din aceasta tara”, a mai spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA: Nu mi-a picat bine ca VICTOR PONTA a sustinut pe altcineva

De asemenea, potrivit presedintelui interimar PSD, vor fi reactivate cluburile social democrate, in special in jurul tinerilor. Totodata, femeile si pensionarii din PSD vor dezvolta tipuri de actiuni concrete.

Sursa foto antena3