DRAGNEA, despre votul in cazul numirii lui MRU la sefia SIE: BOICOTUL e una din variante. Noi nu-l sustinem

LIVIU DRAGNEA a declarat luni ca boicotul este una din variante in cazul votului de marti privind alegerea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANUla conducerea SIE, informeaza B1 TV.

”Noi nu-l sustinem pe domnul MIHAI RAZVAN UNGUREANU, zis MRU. Noi incercam ca acel domn sa nu ajunga la SIE pentru ca nu avem incredere in el. Noi l-am dat jos cand era premier, era acelasi om cand l-am dat jos”, a declarat acesta.

”Si noi si grupul ALDE ne mentinem hotararea de a nu-l vota pe MIHAI RAZVAN UNGUREANU. UNPR e consecvent: a spus de la inceput acest lucru. Ca si procedura pentru maine inca nu s-a decis. Maine avizul comisiei va fi depus in plen si pe baza lui se va vota”, a completat DRAGNEA.

CITESTE SI: Parlamentarii PSD nu vor participa la VOTUL privind NOMINALIZAREA lui MRU la sefia SIE

Acesta a mentionat ca nu este nicio problema in coalitie, chiar daca UNPR a decis sa voteze pentru numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU la conducerea SIE.

”Nu-i o problema in coalitie. Sper ca nu vor mai aparea diferente de opinie”, a spus el.

Acesta a mai precizat ca la nivel teoretic votul se poate amana, dar nu crede ca se va intampla acest lucru.

CITESTE SI: PARLAMENTUL se va reuni marti la ora 17,00, pentru numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU la SIE

LIVIU DRAGNEA a mai spus, raspunzand la o intrebarea a jurnalistilor ca presedintele KLAUS IOHANNIS nu este un vanator ca sa puna capcane, dar nu este corect ca nu a informat grupurile parlamentare cu privire la nominalizarea lui MRU la SIE.

PSD, PLR si PC au anuntat deja ca nu il vor sustine pe MIHAI RAZVAN UNGUREANU.

Sursa foto www.b1.ro