DRAGNEA dezvaluie ce trebuie sa faca Guvernul CIOLOS pentru a avea in continuare sprijinul PSD

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat marti ca pentru a avea sprijinul PSD, Guvernul trebuie sa pastreze proiectul de buget pe anul 2016 masurile care aduc bunastare romanilor, informeaza Agerpres.

Totodata, DRAGNEA a precizat ca termenul de 10 decembrie pentru depunerea proiectului de buget la Parlament este prea indepartat. 

“Cred ca termenul de 10 decembrie este prea indepartat. De ce le trebuie atat de mult timp? Discutam de un Guvern format din experti care teoretic ar trebui sa stie lucruri, au cateva zile de cand au ajuns la ministere, nu au plecat de la zero, ministrul Teodorovici le-a lasat un proiect de buget incheiat”, a declarat liderul PSD. 

CITESTE SI: BASESCU: PM va sustine o constructie bugetara care sa respecte angajamentele asumate de Guvernul Ponta in relatia cu CE

”Sigur, e libertatea dumnealor sa il modifice, dar trebuie sa pastreze in el, pentru a continua sprijinul nostru, masurile bune care aduc bunastare romanilor, atat companiilor si de stat si private, cat si persoanelor fizice, cetatenilor. Ar trebui sa se gandeasca Guvernul ca orice intarziere de depunere a bugetului in Parlament intarzie foarte mult adoptarea bugetelor locale si masurile economice care trebuie sa fie implementate”, a mai spus DRAGNEA.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS: Vom reusi sa ne mentintem sub tinta de deficit bugetar de 3% in 2016

Sursa foto: ziuaveche