DRAGNEA: Erau zvonuri despre VANGHELIE ca se intalnea cu BASESCU, cu VIDEANU, ca sprijina PDL

LIVIU DRAGNEA

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca ar fi existat zvonuri ca Marian Vanghelie ar fi avut intalniri cu Traian Basescu si Adriean Videanu, dar si ca ar fi ajutat si sustinut anumiti oameni din PDL.

Intrebat de presa daca a avut informatii ca Marian Vanghelie ar fi ajutat-o in campania pentru alegerile europarlamentare pe Elena Basescu, asa cum se arata in motivarea deciziei de arestare a edilului, luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), Dragnea a spus ca a auzit de astfel de lucruri, ca zvonuri, dar ca nu stie amanunte.

Asa, erau multe zvonuri care circulau despre Marian Vanghelie, ca se intalnea cu Basescu, ca se intalnea cu Videanu, ca sprijinea PDL, ca sprijinea anumiti oameni din PDL. A aparut si se lauda ca se intalnea si cu Iohannis, si cu Rares Bogdan, zvonuri circulau, dar…”, a spus Dragnea.

CITESTE SI: MOTIVAREA ARESTARII LUI MARIAN VANGHELIE: BANII DIN SPAGA AU FOST FOLOSITI PENTRU CAMPANIA ELENEI BASESCU. REACTIE DE LA EBA

Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru sa stranga 10.000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Basescu, se arata in motivarea deciziei de arestare a edilului, luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in 14 martie, arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie si a varului sau, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale. Pentru ceilalti trei inculpati din dosar, respectiv soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, s-a dispus cercetarea sub control judiciar.

CITESTE SI: MARIAN VAGHELIE, VIZITAT DE OANA NICOLESCU MIZIL IN ARESTUL POLITIEI CAPITALEI