DRAGNEA: Eu nu sunt ”RAZGANDEANU”, voi vota cu ZGONEA la Congres ca PRESEDINTE EXECUTIV

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat vineri ca il sustine in continuare pe VALERIU ZGONEA pentru functia de PRESEDINTE EXECUTIV al partidului si ca il VA VOTA LA CONGRES, relateaza Agerpres.

“EU NU SUNT RAZGANDEANU. Mi-am anuntat sustinerea pentru VALERIU ZGONEA, am spus-o public si mi-o sustin. Este dreptul meu sa votez si VOI VOTA LA CONGRES PENTRU ZGONEA”, a spus Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al partidului, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca sustinandu-l pe Zgonea nu dezavantajeaza competitia in care s-a mai inscris pentru functia de presedinte executiv si CONSTANTIN NITA, Dragnea a negat.

“Delegatii la Congres sunt oameni care voteaza in functie de increderea pe care le-o inspira fiecare candidat, dar nimeni nu-mi ia mie dreptul sa spun cu cine voi vota”, a precizat liderul social-democrat.

CITESTE SI: PSD ESTE PREGATIT PENTRU CONGRES. LISTA CANDIDATILOR PENTRU FUNCTIILE DE CONDUCERE. UPDATE

Rugat sa comenteze daca Nita candideaza la Congres in semn de revolta fata de faptul ca unii lideri nu au respectat decizia de interzicere a cumulului de functii, Dragnea a replicat: “Sper ca nu e motivul pentru care el candideaza la doua functii pentru ca daca el candideaza avand motivatia revolta n-o sa-l voteze nimeni. Eu cred ca el candideaza (…) incercand sa spuna delegatilor ca E BUN SI PENTRU UNA SI PENTRU ALTA, nu din revolta”.

Pentru functia de presedinte executiv al PSD candideaza la Congresul de duminica presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea si fostul ministru al Economiei Constantin Nita.

Sursa foto: Adevarul