DRAGNEA il ironizeaza pe STURZU: Nu i se gaseste adeziunea. Nu stim daca avea de unde sa isi dea demisia

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, luni, ca adeziunea fostului lider al Tineretului Social-democrat, MIHAI STURZU, este cautata de Secretariatul general, precizand ca ar fi o situatie fara precedent daca s-ar descoperi ca STURZU nici macar nu a fost membru al PSD.

“Incearca colegii mei de la Secretariatului General sa afle de unde si-a dat demisia, ca nu stim daca avea de unde sa isi dea demisia. Nu i se gaseste adeziunea, dar probabil ca pana la urma o vor gasi. Ar fi un caz unic in lume ca cineva care nu a fost membru PSD sa fie sef la TSD si sa mai si candideze deputat in 2012”, a comentat ironic LIVIU DRAGNEA. 

CITESTE SI: CONGRESUL TSD: CONTRE DURE intre STURZU si DRAGNEA. GABRIEL PETREA este noul presedinte al TSD. UPDATE

Liderul PSD a refuzat sa comenteze demisia colegului sau, precizand ca a fost ”sfatuit” sa se abtina de la declaratii.

MIHAI STURZU a anuntat luni ca si-a depus demisia din PSD la grupul parlamentar din Camera Deputatilor. 

“Mi-am depus demisia si am aflat ca exista inca o procedura, astfel incat mi-am depus doua demisii. Inca o demisie din calitatea de membru al grupului social-democrat din Camera Deputatilor. Atata timp cat PSD refuza sa se reformeze, refuza sa se distanteze de comunism, de coruptie, eu nu pot sa mai fac parte din aceasta constructie politica”, a declarat MIHAI STURZU.

STURZU si-a anuntat demisia din partid in timpul congresului TSD care a avut loc sambata. 

Sursa foto: evz