DRAGNEA: ILIE SARBU va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa un post de vicepresedinte la Curtea de Conturi

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca fostul lider al senatorilor social-democrati ILIE SARBU se bucura atat de sustinerea sa, cat si a partidului, pentru a ocupa functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, informeaza Agerpres. 

“Ii multumesc domnului ILIE SARBU pentru modul cum a gestionat pozitia de lider de grup. A contat foarte mult pentru partid. A fost un sprijin serios pentru Guvern. Este un om cu experienta politica, cu multa substanta, un om de anvergura, un om cu foarte multa pricepere, drept pentru care i-am anuntat pe colegii mei din grup si o spun si public ca va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa un post de vicepresedinte la Curtea de Conturi, la Autoritatea de Audit, pentru ca PSD nu isi permite sa propuna intr-o functie oameni care nu au experienta sau de care nu suntem siguri ca isi pot gestiona cum trebuie responsabilitatile functiei. Or ILIE SARBU este un om in care eu am foarte multa incredere si care poate gestiona o functie de o asemenea importanta”, a afirmat DRAGNEA, duminica, la finalul sedintei conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democrati, care a avut loc la Senat.

CITESTE SI: SARBU: Noul lider sa isi indeplinească atributiile si sa mobilizeze grupul

Sursa foto evz