DRAGNEA: Imi cer scuze sincer ca sunt unic candidat la functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a spus, vineri, in cadrul Conferintei judetene de alegeri a PSD Bistrita-Nasaud, ca isi cere scuze membrilor de partid pentru faptul ca este unicul candidat la sefia formatiunii, scrie Agerpres.

In acelasi timp, DRAGNEA a mentionat ca, dupa congresul din 18 octombrie, va raspunde atacurilor la adresa sa, venite atat din interiorul PSD cat si din exterior.

“Imi cer scuze sincer ca sunt unic candidat la functia de presedinte al partidului. Colegii mei sunt martori, am incercat in doua randuri, opunandu-ma prin vot si eu, si VICTOR PONTA, la orice fel de criteriu pentru colegii nostri. Nu stiu acum care a fost cea mai buna decizie, as fi vrut sa fie o competitie dar, pe de alta parte, nu mai rabd decat pana in data congresului sa nu raspund unor atacuri mizerabile, care vin si din interior, si din exterior”, a declarat liderul interimar al PSD.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: Vreau sa fac ECHIPA CU VALERIU ZGONEA la CONDUCEREA PSD

Intrebat ulterior de jurnalisti daca, in conditiile in care este unicul candidat, se mai justifica scrutinul intern pe care PSD intentioneaza sa il organizeze in data de 11 octombrie, LIVIU DRAGNEA a raspuns ca acesta reprezinta nu doar o obligatie stipulata in statut, ci si un exercitiu “de democratie maxima”. “Da, (se justifica — n.r.). In primul rand, este o obligatie statutara; in al doilea rand, este un exercitiu ultrademocratic, de democratie maxima. Vreau sa va spun ca toti membrii de partid vor sa isi aleaga presedintele, ei, in mod direct. Ca este un candidat, ca sunt doi, ca sunt noua, ei vor veni la vot”, a explicat DRAGNEA.

CITESTE SI:RARES BOGDAN IL AMENINTA PE LIVIU DRAGNEA: FIECARE VA PLATI! TIC-TAC, TIC-TAC!

 Presedintele interimar al PSD a adaugat ca, in cele doua saptamani ramase pana la congres, partidul va consulta populatia, prin intermediul unor chestionare, asupra obiectivelor politice pe care romanii cred ca social-democratii ar trebui sa si le asume si sa le sustina, considerand ca aceste raspunsuri, venite din partea a milioane de cetateni, vor oferi PSD “o legitimitate uriasa”.

Sursa foto: libertatea