Dragnea, la lansarea candidaturii lui Ponta: De data aceasta jucam acasa, nu in deplasare, cum s-a intamplat la referendum

Presedintele executiv al PSD si coordonatorul campaniei electorale pentru prezidentiale, Liviu Dragnea a declarat, sambata, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, ca este timpul pentru iesirea din “epoca dezbinarii ,a discordiei” si a unui “presedinte roman, pentru Romania”.

Potrivit presedintelui executiv al PSD, “schimbarea inceputa in 2012, la locale, parlamentare, trebuie desavarsita in noiembrie”.

“Am pornit intr-o calatorie politica fara egal, care nu are drum de intoarcere. Tara noastra a fost puternica cand romanii au fost uniti”, a spus acesta, amintind de Marea Unire din 1918, de caderea comunismului, dar si aderarea la NATO si UE.

“Este timpul sa scriem o noua pagina in istoria noastra, sa iesim din epoca dezbinarii, a discordiei, e timpul sa dam tarii un altfel de presedinte si il dam pentru ca Romania are nevoie de unire si de dezvoltare, de un presedinte care stie cum se conduce o tara, un presedinte roman, pentru Romania”, a declarat Dragnea. 

Vezi ce a declarat Victor Ponta la lansarea candidaturii sale la Presedintie

“Bun venit pe acest stadion, la aceasta sarbatoare. Va spun bun venit in inima mea!”, a spus Dragnea,in debutul discursului sau, primul din cadrul evenimentului de lansare, precizand ca ii saluta si pe cei ramasi acasa, care nu au mai avut loc pe Arena Nationala.

“Avem nevoie de un stadion mai mare”, a completat coordonatorul campaniei lui Victor Ponta, precizand ca este onorat sa conduca cea “mai frumoasa” campanie, “campania pentru Romania”.

“Ma uit in jur si imi amintesc ca am mai vazut o data aceasta imagine, impreuna, am mai vazut exact aceasta imagine, in 2012, cand am lansat candidatii pentru parlamentare, si tot aici, tot pe aceasta Arena, si astazi suntem la fel de multi. Asta inseamna ca suntem o familie mare care stie sa se adune, cand istoria cere sa fie schimbata. Suntem multi pentru ca suntem buni, dar suntem buni pentru ca suntem uniti. Suntem aici pentru Romania, sa ii aratam grija si dragostea noastra si sa ii spunem ca cel mai mare partid din romania, cel mai puternic partid din Romania, este indragostit de tara lui”, a mai spus Liviu Dragnea.

El a continuat: “De aici, sa ii spunem tarii noastre cat de mult o iubim si sa ii oferim un presedinte demn de ea. Sper din tot sufletul ca in noaptea de 16 noiembrie, sa putem spune cele trei cuvinte: Victor Ponta, presedinte!”.

Dragnea s-a referit si la organizarea evenimentului pe Arena Nationala. “Suntem aici Arena Romaniei, unde romanii au jucat mereu acasa. Aici incepem campania, si de data aceasta vom juca la noi acasa si nu vom mai juca in deplasare, cum s-a intamplat la referendum, si presedintele va fi ales de romani, si nu la masa verde”, a afirmat Dragnea, adaugand ca “acum vine revansa celor sapte milioane de romani”.

“in spate, avem multe victorii politice, dar in fata avem o victorie nationala, pe umeri nostri sta povara frumoasa a unei romanii eliberata. Simt cat de puternici suntem si ca vom sta uniti in mijlocul presedintelui nostru”, a mai declarat Dragnea.

Presedintele executiv al PSD a incheiat: “Unul singur este. tineti minte trei cuvinte, Victor Ponta, presedinte!”.