DRAGNEA: NASTASE nu avea nevoie de INVITATIE LA CONGRES; este fost presedinte al partidului

ADRIAN NASTASE nu avea nevoie sa fie INVITAT LA CONGRESUL PSD, a declarat, luni, liderul social-democratilor, LIVIU DRAGNEA, adaugand ca i-ar fi placut ca fostul premier SA PARTICIPE LA EVENIMENT, relateaza Agerpres.

“Adrian Nastase nu are nevoie de invitatie sa vina la Congres. Este ca si cum ati intreba daca domnul Iliescu este invitat sa vina la Congres. La orice congres al partidului Adrian Nastase poate sa vina si ESTE ASTEPTAT CU MARE DRAG. Eu nu fac invitatii nimanui (…), categoric nu. As fi vrut sa vina, mi-ar fi placut sa vina, dar mi s-a parut incorect din partea mea sa-i fac o invitatie lui Adrian Nastase ca si cum ar avea nevoie de invitatie”, a declarat presedintele PSD, intr-o conferinta de presa, intrebat daca fostul liderul PSD Adrian Nastase a fost invitat la Congresul partidului.

Dragnea a adaugat ca toti fostii presedinti ai partidului, care sunt inca membri, cu EXCEPTIA LUI MIRCEA GEOANA, pot participa la Congres ”oricand”.

Referindu-se la postarea facuta de blogul personal de catre fostul premier privind reforma, Dragnea a sustinut ca nu a folosit ”niciodata” cuvantul ”reforma”.

CITESTE SI: ADRIAN NASTASE: UNII DIN PSD CRED CA REFORMA INSEAMNA SA RESCRII ISTORIA SI SA TE OCUPI DE TEME ALE TRECUTULUI

“Eu am citit ce a scris domnul Adrian Nastase. Ceea ce scrie Adrian Nastase pentru mine este important si citesc cu foarte mare atentie. Eu nu am folosit niciodata cuvantul reforma. Eu am vorbit despre niste principii pe care mi le-am asumat, niste obiective pe care mi le-am asumat si de la care nu o sa ma abat. Ele pot deranja, pot supara, pot fi colegi care nu sunt de acord cu ele, dar marea majoritate a partidului este de acord”, a conchis Dragnea.

Fostul premier Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul personal, ca exista o anumita tentatie a unor lideri ai PSD de a prelua, periodic, ideea “reformei” si ca unii cred ca aceasta inseamna sa rescrii istoria si sa te ocupi de teme ale trecutului.

Totodata, el precizeaza ca nu a fost invitat la Congresul extraordinar al PSD de duminica.

Sursa foto: romania tv