Dragnea neaga posibilitatea ca PSD sa voteze Legea amnistiei

LIVIU DRAGNEA, PSD, LECTII, ONOARE, DEMITATE, PNL, CONDUCERE, DEMISIE, DECIZIE ICCJ, CONDAMNARE, INCHISOARE, SUSPENDARE, DOSAR, REFERENDUM

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a exclus duminica seara posibilitatea ca PSD sa voteze Legea amnistiei si gratierii, negand totodata ca s-ar fi discutat pe aceasta tema la reuniunea social-democratilor de la Brasov.

“Nu se pune problema ca noi in 2014 sa discutam de votarea acestei legi. Este exclus. In 2015, nu noi, nu se stie ce se intampla in tara, cine vine presedinte, Doamne fereste, nu se stie ce se intampla in Parlament, (..) ce instabilitate poate sa apara in tara asta”, a spus Dragnea la postul Digi 24.

Vicepremierul Dragnea a negat ca acest subiect s-ar fi discutat la reuniunea de sambata a liderilor PSD de la Brasov.

Vezi declaratia lui Teodor Atanasiu

Vicepresedintele liberal Teodor Atanasiu a afirmat sambata ca premierul Victor Ponta s-ar gandi sa se retraga din politica deoarece ar fi presat de social-democratii care au probleme cu Justitia pentru a adopta legea amnistiei si gratierii, dar, in acelasi timp, nu ar putea sa faca acest lucru existand presiune din partea UE, informeaza Agerpres.

“Domnul Ponta se gandeste foarte serios sa se retraga. E putin cam tarziu in decembrie, dar e bine si atunci. Si se gandeste dintr-un motiv foarte practic si pragmatic: PSD-ul il preseaza puternic, fiindca foarte multi din alesii locali, primari, presedinti de Consilii Judetene, risca sa se confrunte cu Justitia si sa piarda aceasta confruntare. Il preseaza pe domnul Ponta cu legea amnistiei si a gratierii. Or, domnul Ponta mai are o presiune, din partea lumii democratice, a Uniunii Europene”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Teodor Atanasiu.

Foto: RTV