DRAGNEA nu crede in motiunea de cenzura a PNL: Teoretic, NU are sanse sa treaca

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, vineri, la Braila, referitor la motiunea de cenzura pe care liberalii o vor depune impotriva Guvernului PONTA, ca teoretic vorbind aceasta nu are sanse sa treaca, pentru ca din punct de vedere aritmetic coalitia de guvernare are mai multi parlamentari.

‘Teoretic, motiunea de cenzura a PNL nu are sanse sa treaca, pentru ca aritmetic coalitia are mai multi parlamentari decat jumatate. In coalitie exista in continuare suportul si sustinerea pentru ramanerea la guvernare, deci teoretic nu ar avea sanse. Nu au aparut in coalitie discutii sau vreun motiv care sa puna sub semnul intrebarii mentinerea coalitiei si, practic, pastrarea guvernarii. Este un demers democratic al opozitiei, e firesc sa-l foloseasca, cred ca vor avea mai putine voturi decat au nevoie. Si noi am depus motiuni de cenzura, noua ne-a iesit o motiune de cenzura, s-a dovedit atunci ca am avut dreptate. Ei daca nu vor avea voturi suficiente, inseamna ca argumentele lor nu au gasit destui sustinatori si nu au convins’, a declarat DRAGNEA.

CITESTE SI: PNL confirma MOTIUNEA DE CENZURA. GORGHIU: Fac apel la COALITIA DE GUVERNARE sa ia o decizie in FOLOSUL ROMANIEI. UPDATE

Liderul social-democrat a mentionat ca trimiterea in judecata a premierului VICTOR PONTA ‘nu este o situatie fericita’ pentru PSD, dar ca partidul va trece cu bine peste acest moment.

‘Nu este o situatie fericita pentru noi, nu este o situatie fericita pentru VICTOR PONTA, nu este o situatie dorita, dar PSD-ul a trecut prin momente grele de-a lungul istoriei sale, sunt convins ca va avea destule resurse interne si capacitate suficienta pentru a trece cu bine si peste acest moment, intr-un fel sau altul’, a mai spus DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA: NU CRED CA ARE SANSE O MOTIUNE A PNL; NU ASA GENEREZI O SCHIMBARE

Presedintele interimar al PSD a participat vineri la Conferinta Judeteana Extraordinara de alegeri a PSD Braila, in care a fost reconfirmat in functie, cu unanimitate de voturi, Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comertului si Turismului.

 Sursa foto: adevarul