DRAGNEA: Nu ii spun eu lui Sorin OPRESCU daca sa isi DEA DEMISIA SAU NU

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni ca partidul pe care il conduce isi va alege candidatul la Primaria Capitalei pe baza unor studii sociologice si a adaugat ca nu poate sa ii spuna lui SORIN OPRESCU DACA SA ISI DEA DEMISIA SAU NU.

“Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu, eu nu doresc nimanui asa ceva, dar ca orice om din tara asta si el TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA JUSTITIEI. Incepand de astazi vom realiza niste analize extrem de serioase cu privire la CE TREBUIE SA FACA PSD IN BUCURESTI si la sectoare. Nu avem o solutie astazi, nu aruncam nume, vom lua decizia pe baza unor cercetari sociologice serioase. Cel care va fi cel mai bine plasat va fi sustinut de partid”, a spus Dragnea la finalul sedintei conducerii PSD.

Intrebat daca Sorin Oprescu a finantat in vreun fel PSD in cadrul campaniilor electorale, Dragnea a negat, precizand ca edilul sef nici nu avea cum sa faca acest lucru.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, REACTIE DUPA ARESTAREA LUI SORIN OPRESCU SI ATAC LA ALINA GORGHIU

“La cate datorii are PSD… Nu. Nu a ajuns niciun ban (n.r. — de la Oprescu la PSD). Din cate stiu eu nu cred ca au ajuns si nici nu avea cum. Nu stiu sa fi fost vreo discutie intre partid si Sorin Oprescu pentru asa ceva”, a mentionat Dragnea.

El a adaugat ca PSD este un partid mare care are capacitatea sa aiba un candidat propriu la Primaria Capitalei.

“Daca PSD NU VA AVEA UN CANDIDAT PROPRIU nu avem dreptul sa ne mai numim partid mare. Este pozitia mea”, a incheiat presedintele interimar al PSD.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita.

Sursa foto: voceatransilvaniei