DRAGNEA: Nu mi-a picat bine ca VICTOR PONTA a sustinut pe altcineva

Seful PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca nu i-a “picat bine” atunci cand VICTOR PONTA a sustinut-o pe ROVANA PLUMB la conducerea partidului.

“Nu mi-a picat foarte bine ca a sustinut pe altcineva, nu pentru ca m-ar fi afectat la vot. Eu am crezu ca era firesc ca el sa ma sustina pe mine (…) Eu mi-as fi dorit sa ma voteze, pentru a imi justifica mie toata activitatea mea si prietenia mea pentru el in ultimii cinci ani si jumatate”, a spus acesta, precizand insa ca a “trecut peste asta”.

“Poate a avut motivele lui, nu stiu”, a comentat el.

Intrebat de ce a renuntat PONTA la sefia partidului, DRAGNEA a afirmat ca poate acesta “a ajuns la concluzia ca nu poate gestiona ambele functii”, de prim ministru si presedinte de partid.

 CITESTE SI: DRAGNEA: S-a decis in COALITIE ca SESIUNEA EXTRAORDINARA sa fie convocata pe 24, 25, 26 august

“Cred ca de acum inainte in PSD nu trebuie sa mai facem asa ceva” deoarece “greutata e foarte mare”, “este foarte greu sa fii si un prim ministru foarte bun si eficient si sa fii si un presedinte de partid foarte bun si eficiente”, a continuat liderul PSD, apreciind ca a fost o greseala ca si el si Ponta au plecat la guvern, deoarece in acest fel “comunicarea publica a disparut” si “relatia partid guvern s-a transformat intr-o relatie oarecare de subordonare”.

CITESTE SI: Dragnea: Ministrul Finantelor va face o NOUA PROGNOZA privind EFECTELE Codului fiscal

Astfel, nu a mai existat “o activitate politica serioasa, o comunicare politica serioasa”, ci s-a facut mai mult “marketing guvernamental”.

Acum se doreste o “resuscitare a partidului”, prin care “fiecare membru sa isi poata spune punctul de vedere”, “liderii politici sa poata sa aiba puncte de vedere, guvernul sa vina la fiecare sedinta cu cel putin o tema guvernamentala pe care sa o putem discuta in partid” iar “grupurile parlamentare sa aiba o relatie mult mai buna cu ministrii”, a subliniat LIVIU DRAGNEA, apreciind ca acest “echilibru va aduce avantaje si guvernului, Victor Ponta nemaiavand grija partidului”.

 Sursa foto digi24