DRAGNEA: Nu pot lua lectii de ONOARE si DEMNITATE de la actuala conducere a PNL

LIVIU DRAGNEA, PSD, LECTII, ONOARE, DEMITATE, PNL, CONDUCERE, DEMISIE, DECIZIE ICCJ, CONDAMNARE, INCHISOARE, SUSPENDARE, DOSAR, REFERENDUM

Fostul ministru LIVIU DRAGNEA a declarat vineri ca nu poate lua lectii de onoare si de demnitate de la actuala conducere a Partidului National Liberal, comentand solicitarea liberalilor care i-au cerut demisia dupa ce ICCJ l-a condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul “Referendumul”, informeaza Agerpres. 

“Am citit cu foarte mare surprindere comunicatul celor de la PNL care cereau premierului sa ma demita, dupa ce eu imi prezentasem demisia, demisie care a fost prezentata dimineata, la ora 10,00. Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lectii de onoare si de demnitate de la actuala conducere a PNL. Niciodata”, a afirmat DRAGNEA, la sediul central al PSD.

El a mentionat ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii a fost depusa la Guvern, asa cum e procedural si a adaugat ca va ramane in PSD, urmand sa vada de saptamana viitoare cum poate ajuta partidul.

DRAGNEA a mai spus ca in acest week-end va fi alaturi de premier la Craiova si Targu Jiu, pentru doua proiecte importante la care a muncit foarte mult — stadioanele din cele doua capitale de judet. “Nu semnez eu. Semneaza CNI cu constructorul de la Craiova si Targu Jiu si o sa fiu prezent acolo. Am rugat-o de ieri pe Olguta (Vasilescu, primarul Craiovei — n.r.) sa fie de acord ca evenimentul sa se desfasoare la Craiova chiar pe gazon. Eu o sa vreau sa-mi iau o mica brazda din gazon, pentru ca este incarcat de legende”, a adaugat el.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA are ghinionul de a fi singurul lider din DOSAR 

Intr-un comunicat transmis vineri presei, PNL sustinea ca LIVIU DRAGNEA trebuie sa isi prezinte de urgenta demisia din Guvern sau Victor Ponta sa il demita.

“Dupa decizia de azi a instantei, daca PSD doreste sa aiba un condamnat in conducerea partidului, ca presedinte executiv, nu are decat sa il mentina. Ar fi o “emblema” relevanta pentru modul in care PSD intelege sa se raporteze la Justitie si la opinia publica. LIVIU DRAGNEA trebuie, insa, sa demisioneze urgent din Guvern, intrucat afecteaza grav imaginea Romaniei. Desi a promis ca renunta de buna voie la toate functiile daca va fi condamnat, DRAGNEA intarzie inexplicabil sa ia o decizie barbateasca. In situatia in care LIVIU DRAGNEA nu demisioneaza de buna voie, atunci premierul VICTOR PONTA trebuie sa-l demita astazi”, se arata in comunicatul PNL.

CITESTE SI: DOSAR REFERENDUMUL: LIVIU DRAGNEA a DEMISIONAT de la MINISTERUL DEZVOLTARII 

LIVIU DRAGNEA a anuntat vineri ca a demisionat din functia de ministru al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale si a adaugat ca luni isi va depune demisia si din functia de presedinte executiv al PSD.

Sursa foto www.ziuanews.ro