DRAGNEA: Nu s-a vorbit in partid despre remaniere si nici premierul nu are in gand vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, afirma ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Cabinetului Ponta, informeaza Agerpres. 

“Nu s-a vorbit in partid despre remaniere si, din cate stiu, nici premierul nu are in gand vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum, la momentul la care discutam, nu e cazul. Mai tarziu, vom vedea… Dar nu e vorba de evaluarea ministrilor (la sedinta BPN al PSD de luni — n.r.), ci de niste informari pe care ministrii trebuie sa le faca la partid”, a spus acesta, duminica, la Senat, dupa intalnirea cu senatorii PSD.

Intrebat daca activitatea ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, il nemultumeste, LIVIU DRAGNEA a explicat: “Nu am de ce sa fiu nemultumit. Au aparut foarte multe informatii. Eu, daca am o nemultumire, o voi spune. In primul rand, multumirea sau nemultumirea trebuie sa o exprime primul-ministru. N-am auzit la primul-ministru ca este nemultumit de ministrul de Finante”.

CITESTE SI: EUGEN TEODOROVICI, despre o posibila REMANIERE a sa: SUNT DOAR ZVONURI

Acesta a tinut sa precizeze faptul ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD se va discuta despre necesitatea ca ministrii sa informeze constant partidul cu privire la proiectele lor.

“Faptul ca noi, la BPN, am cerut si vom cere unor ministri sa prezinte unele informatii este un lucru corect si asa se va intampla de aici inainte, pentru ca a avea sustine politica, pentru a avea sustinere in comunicare de la toti membrii PSD in actiunile guvernamentale, ministrii trebuie sa informeze partidul. (…) Noi nu putem sustine public niste initiative de care aflam la televizor. Primul-ministru stiu ca este deschis la aceasta procedura, ministrii stiu ca sunt deschisi. Este o mica schimbare a modului cum va relationa partidul cu Guvernul, dar in sensul bun si pentru partid, si pentru premier, si pentru Guvern”, a sustinut DRAGNEA.

CITESTE SI: SENATORII PSD, reuniti in Parlament. PONTA: Ilie Sarbu nu a vrut sa mai fie lider de grup, eu l-am rugat sa mai ramana.  UPDATE

 Sursa antena3