DRAGNEA: Pana la 1 decembrie vom stabili POSIBILELE ALIANTE ELECTORALE

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca cel mult pana la data de 1 decembrie se va lua o decizie cu privire la POSIBILELE ALIANTE ELECTORALE, precizand ca majoritatea membrilor din teritoriul considera ca ar trebui facuta o alianta cu UNPR.

”Posibilele aliante pe care le putem face trebuie sa le stabilim pana la 1 decembrie, maximum 1 decembrie. Nu putem depasi 1 decembrie pentru ca trebuie sa ne stabilim totusi candidatii pentru fiecare localitate. Cred ca avem suficient timp – o luna, o luna si jumatate este suficient timp”, a declarat Dragnea.

CITESTE SI: DRAGNEA PROPUNE UN PROGRAM DE GESTIUNE A CARIERELOR IN PSD, PENTRU A EVITA NUMIRILE PE PRIETENII

”A contat foarte mult POZITIA UNPR la acesta MOTIUNE DE CENZURA, in conditiile in care o lunga perioada de timp presa si opozitia dadeau ca sigura IESIREA UNPR DIN COALITIE si votarea motiunii de cenzura. Faptul ca UNPR a stat langa noi rezistand la toate aceste presiuni si promisiuni a contat foarte mult. Multi colegi din teritoriu spun ca este bine ca este bine sa facem alianta cu UNPR, adica alianta de centru-stanga sa fie repusa pe tapet, sa redevina functionala”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres